Kunstskolen Kreativt Netværk

Model & Maleri med Pia Fonnesbech i København / uge 28 - 2019


Dato og tid

Mandag 8 juli 2019 kl. 10:00 til fredag 12 juli 2019 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag 8 juli 2019 kl. 11:00

Sted

Københavns Kunstskole
Nørre Søgade 43
1370 København K
Denmark

Arrangør

Kunstskolen Kreativt Netværk
+45 41118189
info@kreativt-netvaerk.dk

På Pia Fonnesbechs sommerworkshop "Model & Maleri" kommer du til at starte med at arbejde med model et par timer hver dag. Eftermiddagen bruges til at male efter formiddagens skitser og oplæg, eller du kan arbejde med egne projekt, du bestemmer selv.

Uanset hvilket niveau du er på, får du individuel sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt.

Pias sommerworkshop handler om at finde frem til hvilken slags maler du er, og hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog.. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

I denne uge arbejder vi med model om formiddagen, du er velkommen til at arbejde med egne projekter om eftermiddagen. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet igang med en ide du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Du kan også vælge at arbejde videre med de oplæg og opgaver som Pia giver med modelarbejdet om formiddagen. Du er velkommen til at skrive til Pia inden kurset, hvis du har specielle ønsker til oplæg og opgaver.

Du vil blive præsenteret for udvalgte kunstnere som Pia finder relevante for deltagerne på holdet. Det vil være kunstnere som på forskellig vis beskæftiger sig med de problematikker der dukker op i ugens løb.

LÆS HELE KURSUSBESKRIVELSEN PÅ VORES HJEMMESIDE

Handelsbetingelser:
Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste.

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 250 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kunstskolen Kreativt Netværk
+45 41118189
info@kreativt-netvaerk.dk