Kunstskolen Kreativt Netværk

Malekursus med Pia Fonnesbech i København / uge 27 - 2019


Dato og tid

Mandag 1 juli 2019 kl. 10:00 til fredag 5 juli 2019 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag 1 juli 2019 kl. 11:00

Sted

Københavns Kunstskole
Nørre Søgade 43
1370 København K
Denmark

Arrangør

Kunstskolen Kreativt Netværk
+45 41118189
info@kreativt-netvaerk.dk

På Pias malekurser handler det om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog.

Uanset hvilket niveau du er på, får du individuel sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt.

Pia underviser på alle niveauer og du får stort udbytte af ugens arbejde, uanset om du er begynder, øvet eller erfaren maler. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Du er velkommen til at arbejde med egne projekter. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet igang med en ide du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Du kan også vælge at følge de oplæg og opgaver som Pia tilbyder undervejs, det kan være en god hjælp hvis du ikke har malet så meget tidligere. Du er velkommen til at skrive til Pia inden kurset, hvis du har specielle ønsker til oplæg og opgaver.

LÆS HELE KURSUSBESKRIVELSEN PÅ VORES HJEMMESIDE

Handelsbetingelser:
Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste.

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 250 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kunstskolen Kreativt Netværk
+45 41118189
info@kreativt-netvaerk.dk